Kaupungin sydämessä sijaitseva brescianilainen ravintola, jota johtaa tähtikokki. Augusto Valzelli, nuori poika, jonka ansioluettelossa on kolme Michelin-tähteä, avasi ravintola "La Porta Antican", joka on kaupungin kulinaristien ylpeys. Raakojen kalaruokien valmistukseen erikoistunut ravintola tarjoaa modernin vaihtoehdon jossa katkarapuja tarjotaan kiivin kera heijastuen näin valmistamiinsa ruokiin. Yksinkertaiset puupöydät, kirkkaat värit seinillä, design-muotoilua joka nurkassa, kolme antiikkiporttia, joista ravintola on saanut nimensä, ja lattia, jossa suuret mustat laatat korostavat luonnetta, hienostuneisuutta ja huolellisuutta säilyttäen samalla kodikkaan lämmön. Haluamme kiittää Chef Valzelliä, Arch. Bertolottia ja Tempini 1921:tä siitä, että he valitsivat meidät yhteistyökumppaneikseen.